Over Ons

HomeOver Ons

DE MENSEN ACHTER BOEKHOUDERSCORE

HET VERHAAL ACHTER BOEKHOUDERSCORE

In de boekhouderij bestond er tot voor kort geen beoordelingstool. Dat viel ons, een drietal ondernemers, op. Daarom zijn wij met de grootste beoordelaar van Nederland, Klantenvertellen, een samenwerking aangegaan. Zij hebben enorme ervaring op het gebied van het online verzamelen van beoordelingen, wij hebben kennis van en een netwerk binnen de boekhouderij. Klantenvertellen werkt al voor grote partijen als Coolblue, T-mobile, Thuiswinkelwaarborg en Centraal Beheer, maar vanaf nu ook voor de boekhouders.

In nauwe samenwerking met Klantenvertellen hebben wij een product ontwikkeld dat  is afgestemd op de boekhouderij. Niet alleen wat betreft uiterlijk, voornamelijk de inhoud is  zorgvuldig samengesteld.

Boekhouderscore is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen boekhouderij Nederland. Anderhalf jaar na onze start staat de teller op 200 boekhouders die gebruikmaken van Boekhouderscore. Daar zitten éénpitters, kleine en middelgrote kantoren tussen. We bedienen, kortom, de volle breedte van de boekhouderij. Wat logisch is, nu elk boekhoudkantoor – groot of klein – gebaat is bij een sterk online profiel, goede online vindbaarheid en daaruit voortvloeiend meer omzet.

Aan ons de taak om al die boekhouders die beweren dat  ‘Boekhouderscore niet past bij mijn kantoor’ of ‘ik ben druk zat en zit niet te wachten op extra werk’ of ‘ik ga eerst mijn website vernieuwen’ aan hun verstand te peuteren dat dat geen valide argumenten zijn om Boekhouderscore buiten de deur te houden. Waarom? Boekhouderscore levert veel meer op dan het kost, daarom!

Het team van Boekhouderscore

Benieuwd hoe Boekhouderscore werkt?

Vraag nu een gratis demo aan en start met verzamelen!

image
https://boekhouderscore.nl/wp-content/themes/hazel-1/
https://boekhouderscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/boekhouderscorenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off